fredag 27 april 2018

...tiden går fort när man har roligt...

... Och roligt har jag på jobbet nästan jämt...absolut roligast när det är gott om kunder och massor med trevliga nya kontakter att knyta...och alla trevliga stammisar som kommer... Men så är det bara på helgerna den här tiden om året annars är det bra segt ....fast Helgerna rullar på av bara farten.. Förstås så blir ju helgförsäljningen störst och mycket tack vare de turister som besöker staden då...
Butiken firade tre år 10 januari och man säger ju att efter tre år så börjar affärerna  gå bra... Vet inte det ja? Känner oro efter denna dåliga säsong, hela året som varit har det varit tufft. Efter tre år har vi väl kommit fram till att Mariefred inte är rätt stad att driva en sån här affär i, då med vinst vill säga...staden är för litet helt enkelt för ett för smalt sortiment och folk i allmänhet är inte intresserade av vintage prylar... Vi har försökt blanda upp med nytt med för att locka fler och för att det finns mycket snyggt nytillverkat i retro eller nyproducerat i gammalt recept...men det har bara inneburit större kostnader för oss och inte större vinst..
För andra året så har vi köpt in Nittsjös nyproducerade blomkrukor....
Nu har vi i alla fall bestämt oss för att efter denna sommar säsong verkligen besluta oss för hur vi ska fortsätta...kan vi fortsätta? Eller driva butiken året ut och sedan ebbar Bumlings ut till enbart webbförsäljning en tid...Tills vi hittar andra betesmarker...vi letar efter lämpligt läge att både bo och driva liten lantlig butik bara på helger och somrar.... Ja så nu vet ni det, hur våra tankar går om framtiden...för vi vill se framåt och gillar förändringar ju...men än så länge är vi kvar och ni är hjärtligt välkomna in och shoppa loss bland vårt noga utvalda vintage och nya sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen med dina idéer, tankar och åsikter och annat..