onsdag 14 mars 2012

..soffan är här..

..Och vad fin den är!! hämtade den långt ut i skogen hos en supertrevlig tjej som vårdat den ömt!
Nu är jag ju av den nyfikna sorten och undrade förstås vad som fanns under det där blå linnetyget som sitsen var klädd i.
Joorå, så vi ställde oss och lirkade bort häftklamrar... och  under det blå tyget fanns ett snyggt rött tyg med vita detajler, lite Josef Frank stil, fast från Åhlens....Och nu undrade vi förstås vad som fanns under det rödvita tyget, och ställde oss och lirkade och drog bort häftklamrar tills fingrarna värkte för det röda tyget satt väl häftat ...Under det röda fanns ett roligt gult tyg med en massa Äpplen med text..måste återges med bild!
Men tyget var ju inte vad jag ville ha så vi ställde oss och tog bort...och kom ner till en vitmålad träsits och så skall soffan få vara..Fast med mysig dyna och en massa kuddar..Imorgon så fotar jag lite soffa, och lite kul gult tyg..nu är det dags att tacka för mig för dagen...talk to you soon..

2 kommentarer:

  1. Nu väntar jag på en bild på din soffa, Synnöve ;-)
    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. ..nu har jag fotat, lite mörkt så här på kvällen, så superbra foton blev det ju inte. soffan ser mindre ut på bilden än vad den är..det får nog plats fyra rumpor där, men den är ändå nätt och fin, helt supernöjd är jag!..Nu skall jag leta efter ett bra tyg och sy en snygg dyna att lägga på, se bilden i förr förra inlägget,en sån dyna skall det bli..vi tog ju bort allt tyg som var fstsatt, tre lager med massor med häftklamrar.. fick du något fint på din födelsedag Linda? Hoppas att familjen firade dig ordentligt!!
      Grattis igen och stoor kram!!

      Radera

Välkommen med dina idéer, tankar och åsikter och annat..